UGR ameliorează simptomele provocate de gută Spiteria Vraciului

UGR ameliorează simptomele provocate de gută

Guta este o formă dureroasă de artrită caracterizată de dureri articulare foarte mari și cauzată de prezența unei cantități prea mari de acid uric în sânge și în țesuturi.
Acidul uric este rezultatul metabolizării alimentelor consumate și a degradării celulare, produs în urma descompunerii unor substanțe numite purine, iar când această cantitate de acid uric depășește limitele normale, se formează mici cristale care pătrund în articulații și care provoacă durere articulară.
În debutul său, guta nu are simptome, însă pe măsură ce acidul uric se acumulează la nivelul articulațiilor și țesuturilor, încep să apară primele semne:
- căldură la atingere, durere, edem și sensibilitate la nivelul articulațiilor, mai ales ale degetului mare de la picior;
- pielea din jurul articulațiilor devine roșie-vineție;
- mâncărime în jurul articulațiilor;
- accentuarea disconfortului pe timpul nopții, iar apoi, reducerea intensității în următoarele 2-7 zile;
- dureri nocturne profunde, care te pot trezi din somn – durerea debutează brusc și devine sfâșietoare în câteva ore;
- descuamarea pielii după încheierea atacului de gută;
- febră și frisoane;
- dificultăți în funcționarea normală a articulațiilor – pe termen lung, poate apărea incapacitatea de mișcare a degetelor.
Uleiul Pentru Picioare UGR este un remediu natural ce vine în ajutorul persoanelor care suferă de gută.
Uleiul Pentru Picioare UGR este un produs unic, 100% natural, fabricat din materii prime nemodificate genetic, din flora spontană, fără parabeni, arome sau coloranți sintetici. Produsul combină o bază emolientă și hrănitoare, cu ingrediente vegetale naturale 100%, bogate în polifenoli, camfene, terpene și alte principii active. Uleiul de cocos, uleiul de palmier, precum și extractul de brebenei, plante de primăvară, precum și uleiul esențial de salvie asigură un masaj ușor și eficient al picioarelor.
Prin absorbția la nivel cutanat, produsul are proprietăți de calmare a durerilor provocate de suprasolicitări sau spasme musculare și de reacții locale, ca răspuns la diverși factori care perturbă buna funcționare a sistemului circulator periferic sau care cauzează edeme la nivelul articulațiilor.
Extractul și uleiurile vegetale acționează sinergic asupra picioarelor umflate și afectate de diverse probleme, înlăturând senzația de usturime și durere, atenuând vizibil edemele ce se formează la nivelul genunchilor și al gleznelor.
Ingredientele naturale din UGR, nu produc efecte nedorite comparativ cu ingredientele sintetice.
Împreună cu adoptarea unei diete adecvate acestui tip de afecțiune, folosirea regulată a UGR ameliorează semnificativ durerile și disconfortul produs de acumularea acidului uric în țesuturi.
Înapoi la blog